Top : Aardappelen : Aardappelpuree
| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Bereiding: Kook aardappelen (zonder zout) zoals beschreven is bij Aardappelen koken. Als de aardappelen gaar zijn, stamp ze dan fijn of draai de aardappelen door een roerzeef. Roer er een klontje margarine (ca 20 gram) door en voeg nu ook zout en eventueel peper toe. Roer of stamp er nu beetje bij beetje ca 0,2 liter kokende melk door de puree tot een luchtige, maar niet te zachte puree ontstaat.
'n Korstje uit de oven: Je kunt de puree afwerken met een lekker knapperig korstje. Doe hiervoor de puree in een ovenvaste schaal. Strooi er vervolgens wat paneermeel over, en leg er een paar klontjes margarine boven op. Zet nu de schaal in de oven (200 graden) totdat de puree een mooi bruin korstje heeft gekregen.
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelpuree op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelpuree op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Aardappelen/Aardappelpuree op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen