| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Voorbereiding: snel wassen (anders nemen de champignons te veel vocht op), goed drogen, uiteinden van steeltjes verwijderen. Heel laten of in plakjes snijden.
Blancheren: 3 minuten in water met zout en citroensap. Afspoelen, gebruiken in salades.
Bakken of smoren: plakjes 2 minuten, heel 10 minuten in een klontje margarine met zout.
Klik hier voor Recepten met Groente/Champignons op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/Champignons op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/Champignons op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen