| Home | Aanmelden recept | Wijzigen | Nieuwe links | Populair | Top recepten | Verras me! | Zoeken |
Benodigd: 800 gr klapstuk, 10dl groentebouillon, 1 kilo aardappelen, 8 uien, 8 winterwortelen, mosterd.
Bereiding: Kook de klapstuk in minstens anderhalf uur in een groentebouillon gaar. Deze bouillon moet stevig zijn, zonodig zout toevoegen. Snij de klapstuk na enige afkoeling in niet al te dunne plakken. Schil en was de aardappelen. Snij de uien in ringen. Was de wortelen. Kook de wortelen en de uien in een pan in 30 minuten gaar. Kook de aardappelen in ruim water in 20 minuten gaar. Giet de wortelen en uien en de aardappelen af en stamp ze door elkaar. Voeg kruiden (zout en peper) toe. Serveren met mosterd.
Klik hier voor Recepten met Groente/Hutspot op de site van Snelklaar.nl
Klik hier voor Recepten met Groente/Hutspot op de site van Culinair Kookboek
Klik hier voor Recepten met Groente/Hutspot op de site van What's Cooking doc?
Laatste update: 24-Oct-2009 - 22:56:47
Links Engine 2.0 By: Gossamer Threads Inc.
© 2001-2009 Punaise.com
Kijk ook eens op Stad Kampen